Palvelut

Rakkauden tilassa toimii useita toimijoita kehohoitojen, luontaishoitojen, psykoterapian sekä energiahoitojen ja henkisen valmennuksen alalta. 

Sari Kauranen


Olen Sari - valotyöntekijä sydämeni ja sieluni kutsusta, valomaailman konkreettisessa ohjauksessa. Toimin kanavoijana, näkijänä, energiaparantajana, psykologina ja psykoterapeuttina. Kognitiivisena psykoterapeuttina toimin Kelan palvelutuottajana. Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta, iloa ja vapautta. Teen työni rakkaudella ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Teen rakkauden tilalla kanavointeja, energiahoitoja ja henkistä ohjausta sekä psykoterapiaa. Järjestän myös henkisen kehityksen ja energiaparantamisen kursseja sekä parannustilaisuuksia.

p.0400485802
sari@valoverso.fi


Reija Jacklin

Mie olen Reija, pohjoisen tyttöjä, Posiolta, luonnon sylistä lähtöisin. Minun tieni auttajaksi on avautunut omien elämänkokemuksien ja kasvun kautta. Olen koulutukseltani vauvahieronnanohjaaja, kätilö ja sairaanhoitaja. Kokonaisvaltaisempi ihmisen hoitaminen on lähtenyt 22 vuotta sitten pikku ihmisten, vauvojen, hoitamisesta jonka jälkeen opiskelin kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi. Mestari-nimikkeen sain reilu kaksi vuotta sitten. Teen kalevalaisen jäsenkorjauksen lisäksi energiahoitoja. Työssäni ihmisten parissa apua saan pyyteettömän rakkauden virrasta, intuitiosta ja selvätuntoaistista.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon jos se kutsuu Sinua. 


p.0407258949

Minna Karppinen

Sydämen Voima
 Aromaattisia hoitoja, purentalihasten rentoutusta ja satuhierontaa. Tutustu palveluihin ja tule tutustumaan www.facebook.com/sydamenvoima/

Susanna Liukkonen

Hyvinvointipalvelu Pihlajankukka
Olen Susanna ja teen Rakkauden tilassa erilaisia hieronta- ja hyvinvointihoitoja. Palvelujani ovat klassinen hieronta, akupunktio sekä erilaiset rentouttavat erikoishieronnat mm. kuumakivihieronta, suklaahieronta ja balilainen hieronta. Voit tutustua tarkemmin minuun ja hoitoihini kotisivuillani

p.044 576 0257
susanna@hoitolapihlajankukka.fi

Henna-Riikka Muikkula

Henna-Riikka Muikkula - HenDo Valmentava aromaterapeutti, turvehoitokoulutukset ja turvehoidot, joogi, yhteisöpedagogi. 
 Kosketus luontoon 
 Luonnontuotteet, yksilöidyt hoitokokemukset, aito ja rauhallinen kohtaaminen, turvallinen ja helposti lähestyttävä ilmapiiri, rentoutuminen, hyväksyntä, ilo. Yhteys luontoon ja hetkeksi irti arjen haasteista ja aikatauluista. Näiden arvojen pohjalle toimintani rekentuu Energisin terveisin Henna-Riikka,. 

p.0407066537

Soma Kerttu Kuosmanen

Annan yksilöllisiä äänihoitoja joissa soittimina minulla on rumpu, huilu ja ääneni. Laulussa minulla on vahvasti mukana vokaaliäänteet ja laulan intuitiivisesti rummuttaen ja välittäen käsilläni energiaa samalla. Hoito on syvästi rentouttava, avaava ja puhdistava. (40 min.hoito 35 euroa) ajanvaraukset sähköpostilla tai puh. tekstarilla. Annan äänihoitoja myös ryhmille ja teen yhteistyötä muidenkin tilan toimijoiden kanssa, mm. parannustilaisuuksia (Katso Rakkauden tilan tapahtumat) Ryhmätilassa on esillä uuden ajan valon auttajat- maalauksiani. Kuvissa on vahvasti hoitava, puhdistava, sekä uuteen aikaan aktivoiva energia. Maaluksista on saatavilla julisteita, A4 kokoa, 7 eur.kpl. (plus postitus) tilaukset sähköpostilla.

Taidettani on esillä Facebookissa:

p.0504373131
somakuosmanen@gmail.com

Kristiina Paksuniemi

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin omassa kehossasi, löytämään iloa ja hyvää oloa elämääsi. Teen Rakkauden tilalla kinesiologisia hoitoja. Tiesitkö että meidän keho on hirveän viisas, se muistaa kaiken ja haluaa aina parantua ja auttaa sinua voimaan paremmin? Kehollasi on muisti ja sen kanssa voi jutella. Käytän tässä lihastestausta ja voin kommunikoida kehosi kanssa käyttäen kyllä/ei-vastauksia. Kinesiologinen hoito voi sisältää esimerkiksi uudelleenohjelmoitavia lauseita, energiahoitoa, tiettyjen meridiaanien tai akupisteiden käsittelya. Kaikki tarvittava kysytään ainutlaatuiselta keholtasi. Koulutukseltani olen diplomikinesiologi 15 vuoden kokemuksella ja Nia-opettaja 6 vuoden kokemuksella. 
Kinesiologinen hoito 90 min 70 €
(pienituloiset -10%) 
p.0405712572 kristiina.paksuniemi@gmail.com

Piritta Sipola

olen Piritta Sipola, Oulussa majaa pitävä intuitiivinen parantaja, energiahoitaja, äänihoitaja. Teen mm. Äänihoitoja, rumpuhoitoja, valokieliaktivaatioita-ja hoitoja, erilaisia energiahoitoja, tulkintoja, konsultaatioita, ryhmille erilaisia kokonaisuuksia jne. Toimin puhtaana valonkanavana ja aina asiakkaan korkeimman parhaan mukaisesti.

p.0403533116
pirittapinola@gmail.com

Sini Sieppi

Olen Sini Sieppi intuitiivinen näkijä ja energiahoitaja. Selvänäköiset tarot- ja enkelikorttitulkinnat, intuitiivinen energiahoito, shamanistiset hoidot, luonnotuotteet, kurssit ja henkinen valmennus

 P.0458502714
sini.sieppi@gmail.com


Katri Filppula

Tunnetaitajat-yrittäjä, koulutettu hieroja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja tunnetaitojen ohjaaja.

p.0407684265
pt.katri@gmail.com


Sydämellisesti tervetuloa hoitoihin Rakkauden tilaan – sellaisena kuin olet!